.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

27.1.2016

KISOJA KOHTI


Maanantaina pääsinkin taas Ekun selkään, ja jatkettiin tunnilla jälleen kerran siirtymisien merkeissä. Tunti meni suht hyvin ja Ekku oli huomattavasti parempi kun lauantaina, johtunee varmaankin kuskin paremmasta asenteesta, heh..

Siirtymisten lisäksi tunnille mahtui mukaan myös kourallinen väistöja sekä ympyröitä, ja sen lisäksi pari istuntaharjoitustakin. Vaikka Ekku oli tunnin aikana ihan kiva, en oikeen saanut kunnollista tuntumaa siihen enkä kunnolla ehtinyt sitä rehellisesti läpikään saamaan. Sinäänsä ymmärrettävää, kun tilaakin tuntui olevan taas tosi vähän, kun melkein koko ajan sai jarrutella tai äkillisesti väisellä muita ratsukoita. Parit onnistumiset kuitenkin eksyi mukaan, ja toivon että omat hermoni pysyisivät kurissa perjantain kisoissakin :D Tällä kertaa olenkin itse Ekun ensimäinen ratsastaja, joten saa nähdä onko siitä mitään hyötyä.

 
On hän vaan hieno 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti