.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

3.2.2016

TAMMIKUUN VIDEOKOOSTE


Moikka! Olen nyt jo viidettä päivää kipeänä kotona, joten väsäsin nytten tähän väliin tämän tammikuun koosteen. Olen saanut melkein jokaisesta tunnista videota, vaikka sisältö hieman yksipuolista onkin, kun olen vaan Ekulla kisojen takia tänä kuuna mennyt. Ajatus olisi, että tekisin jokaisesta kuukaudesta erillisen koosteen, mutta kattoo nyt miten hyvin mä siitä pidän kiinni :D Kertokaa toki mitä tykkäätte!
Huomenna postaus viime perjantain kisoista!

(c) Aliisa M.


4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja hyvin ratsastat Ekkua! Tää on ihana blogi ja oot hyvä ratsastaja ja sä kehityt tosi upeasti ne muutakaan voi sanoa kuin wau! Vuokraatko tai liikutatko ketään ponia/hevosta ja hoidatko ketään primuksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Saan liikuttaa ihanaa eestinponia Inkoossa nyt jo neljättä vuotta, mutta sen lisäksi mulla ei tällä hetkellä ole muita :) Primuksella en virallisesti hoida vielä ketään, mutta saa nähdä mitä aika tuo tullessaan!

   Poista
 2. Kirjoitatko sä tänne siitä sun liikutusponista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on kuvia niin miksipä ei, en vaan ole kokenut tarpeelliseksi vielä. Kesällä tulee kyllä varmasti :)

   Poista