.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

10.3.2016

SUOKILLA JATKETAAN


Ei kyllä ihan millä suokilla tahansa, vaan nimittäin Foordilla! Ei sentään ollut ihan uusi tuttavuus, kun ruunan selkään pääsin ensimmäistä kertaa viime syksyn aikana. Foordin nimi listassa oli kuitenkin tosi kiva yllätys, ja tällä olis myös tarkotus kisata Peikissä ulkopuoliset kunhan kaikki sujuisi suunnitelmien mukaisesti.


Alotettiin valkka tosi pitkällä käyntityöskentelyllä, ja raviin päästiin siirtymään vasta noin kahtakymmentä vaille. Sinäänsä ihan kiva aloittaa uusilla hevosilla vähän hitaammin, mutta olis ollut kiva päästä kunnolla ratsastamaan, nyt kun ei tullut edes kuuma koko tunnin aikana.

Käytiin läpi virheitä joita oli radan aikana syntynyt, ja korjailtiin paria kohtaa sen mukaisesti. Foordi tuntui suht hyvältä, sen vaan huomasin että se painui helposti liian syvälle ja pakeni sitä kautta työstä, mitä se ei syksyllä vielä tehnyt. Hieman se oli myös vahventunut, mutta uskon että sekin saadan korjattua on kunhan opin ratsastamaan sitä paremmin. 


Lopuksi tultiin vielä lävistäjät laukassa, ja lyhyet sivut ravissa. Tehtävä onnistui osittain ihan hyvin, ja saatiin parit onnistuneet siirtymiset. Toistuvassa tehtävässä sain olla erityisen tarkkana omien apujeni käytön kanssa, kun hepan kuumuessa nousi helposti myös vääräkin laukka ellei kuski ollut ihan ajan tasalla. Tässä mulle kuitenkin huippu heppa jonka avulla korjata istuntaongelmiani! 
Viimeviikkoina ollaan hypätty maanatain koulutunneilla, ja listassa on ollut lukenut mm Tarmoa. Sen lisäksi pääsin eilen rästillä ensinmäistä kertaa Lady-tamman selkään, ja yllätyinkin täysin kuinka mukava tamma olikin kyseessä! Niistäkin koitan päästä kirjoittamaan kunhan saan kuvat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti