.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

15.3.2016

UUTEEN NOUSUUN


Tuntuu tosi hyvältä nyt, Foordin kanssa on älyttömän kiva mennä ja motivaatio on lähtenyt taas aivan uuteen nousuun. Mieluiten sitä ratsastaisi vaikka joka päivä, kun halu kehittyä on niin suuri ja motivaatio on kohdillaan. Hevosten vaihto ei myöskään olisi voinut tulla parempaan ajankohtaan, kun Ekun kanssa itsetunto pääsi jo vähitellen romahtamaan jatkuvien vaikeuksien myötä. Valkassa harjoteltiin kolmikaarisia- sekä loivia kiemurauria jotka onnistuivat aika kivasti. Vieläkin Foordi helposti painui liian syvälle, mutta muuten muoto oli paljon vakaampi kun viime kerralla. Hirveästi ei taaskaan tehty, mutta hyvä fiilis kuitenkin jäi ja hyvin mielin mennään sunnuntain kisoihin jossa luokkana taas K.N special. Saa nähdä mitä siirtymisistä tulee, ainakin laukasta käyntiin siirtyminen kuullostaa pelkältä toiveelta. Yksi valkka on kuitenkin vielä jäljellä, joten ehkä se siitä. 
Esteitäkin ollaan päästy hyppelemään pari kertaa, ja vaikka sitä aika hukassa olikin oli se kivaa vaihtelua! Tarmolla hyppäsin pari kertaa, ja heti kun moottori lähti käyntiin kuoriutui Tarmosta oikein mukava ja varma hyppääjä. Sen lisäksi menin rästitunnin Ladyllä, ja vaikka tamma onkin koulupainotteinen oli sillä mielettömän hauska hypätä. Ladyllä olisi kiva mennä vaikka koulutunnillakin, tosi hauska ja yritteliäs tyyppi kyseessä!

Molemmilla tunneilla tehtiin ihan vaan perusjuttuja ja harjoteltiin paljon esteistuntaa sekä ylipäätään kehonhallintaa. Teki kyllä hyvää, kun nykyään esteet on jäänyt lähes kokonaan pois. 

Lady 9.3
Tarmo 7.3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti