.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

13.4.2016

ENNÄTYS PROSSAT


Sunnuntaina oli luvassa taas pitkään odotetut koulukisat, jolloin päästiin Foordin kanssa korjailemaan viime kerran virheitä sun muita epävarmuuksia. Luokkana oli luvassa vähän liian helppo, mutta kuitenkin ensimmäinen ryhmäratsastusohjelmani, joka lopuksi olikin enemmänkin pariohjelma kun meitä oli vain kaksi. Sama luokka meillä tulee olemaan myös kesän mestaruuskilpailuissa verkkaluokkana, joten mentiin aivoin mielin kokeilemaan.

Verkassa oli paljon tilaa, kun meitä tosiaan oli vain kaksi, joten pääsin hyvin keskittymään olennaiseen. Tein ravista monet pysähdykset jotka onnistuivat yllättävän hyvin. Laukkakin pyöri hyvin ja Foordi pysyi siinäkin hyvin pyöreänä. Hyvin mielin siis radalle - ja tällä kertaa olin jo päättänyt ratsastaa niin tarkasti ja täsmällisesti ettei mitään rikkeitä syntyisi kun rata sen lisäksi oli niin simppeli. 


Rata onnistui hyvin, ja Foordi pysyi koko ajan hyvin kuulolla. Se kulki tasaisesti ja päästiin suorittamaan täsmällinen ja rikkeetön rata, ihan niin kuin suunniteltu. Siirtymiset alaspäin tuli vielä aika kättä vasten, mutta laukka esimerkiksi onnistui paljon odotettua paremmin. Tuomarin suullinen kommentti oli tosi kiva kuulla, ja tuntui että kova työ olisi vihdoinkin palkittu.


Talliin saavuttua mut kutsuttiin palkintojen jakoon, ja tuloksena oli luokan voitto ja 87.67%. Prosentit olivat kyllä täys yllätys, radan jälkeen olisin uskaltanut toivoa korkeintaan lähemmäksi 70% tulosta! Tuomarin kommentit paperissa olivat Täsmällinen hieno rata. Hevonen hieno, rento ja kuullolla. Bravo!


Tiistaina lähdettiin Peikkiin ulkopuolisiin, myös näistä kisoista tulossa postausta mahdollisimman pian!

4 kommenttia:

 1. Herranjestas mitkä prosentit, onnea! Pakko kysyä et mikä tää ryhmä juttu on, kun en oo IKINÄ kuullut vaikka oon kiertäny ympäri Suomea kisoissa:D Ja mikä tää ohjelma oli & sulla varmaan oli siellä tyyliin ysejä?

  Jään innolla seuraamaan sun blogia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Ja joo, taitaa ryhmäratsastus olla aika uus juttu täällä suomessa :D Nyt mentiin E2, ja ryhmässähän arvostelu on vähän erillainen, kun arvostelukohtia on vaan 3! Mutta joo, yks ysi saatiin, loput 8,5 :D Kiva kuulla!

  VastaaPoista
 3. Siis wau mitkä prosentit, tollasista en vois ees unelmoida edes raviluokasta! Ihan mahtavaa hei:)

  VastaaPoista