.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

26.4.2016

LEUKA RINTAAN KOHTI UUSIA PETTYMYKSIÄ


Ompa taas kulunut hetki siitä kun viimeksi tänne kirjoitin, hyvää meille pääsääntöisesti kuitenkin kuuluu vaikka koulu ja muut kiireet painavat päälle. Koulussa on kevään kokeet jo yhdellä kädellä laskettavissa, ja vikat viikot jäljellä vielä tsempattavana. Primuksella ollaan treenattu Foordin kanssa ahkerasti, ja meille myös selvisi kesän mestaruuskilpailujen ratsut, ja edellyttäen että kaikki sujuisi suunnitelmien mukaisesti meidät nähdään siellä Foordin kanssa yhdessä! Jes!

Sitten muihin kuulumisiin, vaikka ensimmäiseksi Peikin ulkopuolisiin harkkakilpailuihin. Lähdettin taas koko porukan kanssa, ja luokkana mentiin Aikuismerkkiä, joka oli vieras rata entuudeltaan. Kivalta ja monipuoliselta se kuitenkin vaikutti, sisälsi mm pohkeenväistöt ja peruutukset. 


Päästiin ajoissa verkkaamaan, ja koitin alusta saakka saada Foordia kunnolla kuuntelemaan ja tottumaan vieraaseen ympäristöön. Alku sujui yllättävän hyvinkin, ja mulla syttyikin jo pieni toivo koko hommaan, mutta aika nopeasti palattiin takas maan kamaralle kun poika pääsi multa pariin otteeseen täysin varoittamatta livahtamaan. Noh, ei se kyllä muuten todellakaan huono ollut, päinvastoin, siinä tilanteessa olisi vaan tarvinnut mun osalta enemmä rutiinia ja osaamista saadakseen levinnyttä pakkaa takasin kasaan. Ei ihan varmoin fiiliksin lopulta radalle. 

Rata meni kyllä aikalailla penkin alle, kaikki meni vähän nihkeesti ja kiirehtien. Laukassa Foordi otti homman itse haltuun lähtemällä hieman omia vauhtejaan, ja itse mokailin vähän joka kohtaa. Radan jälkeen kyllä harmitti, harmitti paljonkin, mutta nyt vaan mahdollisimman paljon ratoja ja kokemusta alle ja leuka nöyränä rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!


Prosentteja jopa yllättävän hyvät 58,4, mutta niihin on ainakin tällä tasolla vaikea olla tyytyväinen, varsinkin sunnuntain huippufiiliksen jälkeen.

Myös Tinon selkään päädyin pitkästä aikaa hieman yllätyksenä kun pääsin Johannan puolesta tunnille, iso kiitos vielä siitä! Oli virkistävää päästä vaihteeksi myös jonkun muun kun Foordin selkään, vaikka sitä aika hukassa alkuun olikin. Kivaa oli kuitenkin huomata kuinka paljon paremmin sujui viime kertaan verrattuna, siitä huolimatta että tehtävät meni vähän miten sattuu, osittain tosi ahtaasta tilasta sekä pienistä kommunikaatio ongelmista. Myös Tinon ravi tuntui jätti isolta Foordin jälkeen, joten kesti hieman aikaa löytää vatsalihaksia takasin töihin :D
Maanantaisin ollaan harjoteltu vastalaukkoja, ja tarkoituksena on myös ratsatsaa rataa loppukaudesta. On mennyt vaihtelevasti, kovasti kuitenkin harjoitellaan ja periksi ei anneta!

18.4
18.4 - Kiireinen poni ja eteenpainuva jalka..
23.4 .. Tässä jo parempi. Myös notko selästä poissa!
Ollaan myös harjoteltu paljon vapaata käyntiä valkassa, ja se onkin näyttäytynyt odotettua vaikeammaksi!
On se hieno ♥ Istuntakin omaan silmään jo parempaa päin!
Seuraavat kisat sunnuntaina ja luokkana HeB 3, wish us luck! :)

4 kommenttia:

 1. No, aina ei vaan mene hyvin. Mutta mun mielestä ennemminkin katse eteen ja suupiel ylöspäin, sekö katse kohti voittoisaa tulevaisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, ja ihan totta. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Tällä blogilla on todella hieno ja siisti ulkoasu! Ja nää kuvat, todella hyviä otoksia! Mun silmään sulla on todella kivan näköinen istunta, etenkin tässä viimeisessä kuvassa :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :)

   Poista