.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

11.4.2016

LITIMÄRKIÄ MUTTA TAAS HIEMAN PAREMPIA


Lauantain valkka koitti taas, ja tällä kertaa oltiin jääräpäisiä jo heti alusta. Talutin Foordin alkukäynnit maastakäsin, jotta pystyttäis alottamaan työskentely mahdollisimman vaivattomasti. Taivas oli myös päättänyt avautua juuri samoihin aikoihin, eikä auttanut muu kun kiivetä märkään satulaan. No, ei siinä mitään kun kerran märkiä jo oltiin.


Viime kerran jälkeen ratsastin jo heti alusta paljon päättäväisemmin. Jotenkin se ei ole tullut luonnostaan, kun mua on kehotettu ratsastamaan Foordia aina niin hurjan varovaisesti. Maneesissa se semmonen "matkustaminen" on saattanutkin jopa toimia, mutta kun ei enään oltukkaan neljän seinän turvassa, kostautuu se semmonen heti. Niinhän siinä myös viime kerralla kävi, ja hyvä niin, koska siinä Foordi mut vihdoin herätti että pitää sitäkin kunnolla ratsastaa. 

Jatkettiin ravissa tehden ympyröitä ja hiottiin myös ravista pysähdyksiä. Siirtymisiä voisi Foordin kanssa tehdä vaikka koko tunnin kun ne on niin vaikeita, mutta kyllä nekin on jo parantunut paljon. Vieläkin ne tulee aika vahvasti kättä vasten, mutta pidätteet menevät kuitenkin läpi, joka on jo parempaan suuntaan. 

Laukka saatiin myös tosi kivaksi, joka on välillä ollut vaikea. Muuten valkka sujui hyvin paria spurttia lukuunottamatta, ja päästiin hyvin harjoittelemaan radan osia. Pääsin myös pitkästä aikaa pikku Elsa ponin kyytiin. Saatiin mennä itsenäinen tunti, ja menin suurimmaksi osaksi pelkkää kevyttä ravia yrittäen saada ponia mahdollisimman tasaiseksi ja rennoksi. Välilla E oli jopa tosi kiva, vaikka se aika paljon olikin muuttunut viime kerrasta kun mä sillä menin. Ihan ymmärrettävää, ja oonhan mä sille myös jo aivan liian pitkä. Poni pisti kuitenkin tuttuun tapaan parastaan, ja näytti osaamisensa jälleen kerran.

Kamala istunta, pistetään se tällä kertaa pienen ponin piikkiin... hups

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti