.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

21.5.2016

NÄILLÄ JAKSETAAN TAAS PITKÄÄN


Perjantain kisapäivä oli taas kaikkea muuta kun rentouttava mun kisahermoille. Letitettäviä hevosia oli normaalia suurempi määrä, ja pieni kiire pyöri koko ajan ajatuksissa. Loppuunhan sitä kiire tulikin, ja Foordin taas väärinpäin käärityt pintelit eivät hirveästi tilannetta helpottaneet. Onneksi Lumikki tuli omien kiireidensä kesken auttamaan, ja seuraavaksi oltiinkin jo lähdössä kentälle päin. 

Verkka jäi lyhyeksi, ja ennen pitkään käveltiinkin jo maneesille päin. Foordi oli niin hyvä, ja sen pelkkä olemus sai mut jo rauhoittumaan. Maneesissa päästiin kahden ratsukon ajaksi vielä työstämään, ja siinä Foordi taas väläytteli semmoista ravia mitä mä parhaimmillani siitä irti kykenen saamaan. Kuitenkin juuri kun edellinen ratsukko ratsasti lopputervehdykseen, katosi multa koko rata yht´äkkiä muistista. Oonhan mä ratoja unotanut, mutta samanlaista tyhjyyden tunnetta kun mitään ei ollut päässä ei vielä ikinä ole tullut vastaan. Siinä ehti nousta jo pieni paniikki, ja onneksi Lumikki taas oli lähellä. 

"Kyllä sä sen muistat Vera, mee sinne nyt vaan, volttikaheksikolla se alkaa."

Ja sit se oli jälleen kerran menoa. Foordi vähän kyttäili tuttuun tapaan katsomoa, mutta hyvin nopeasti se rauhottu ja selvittiin ilman mitään sen suurempia vaikeuksia. Pilli soi, taputukset Foordille ja siinä sitä taas mentiin. 


Rata sujui hyvin, se oikeesti sujui. Ei mitään rikkeitä eikä mitään mikä olisi jäänyt huonona mieleen. Välillä multa jäi pidätteet pidättämättä, ja välillä en saanut sisäpohjetta ihan täysin läpi, mutta muuten se sujui hyvin ja poni näytti välillä taas parasta itseään. Taputukset Foordille taas hienosta työstä, ja ponin luovutus Johannalle. 

Ihanilta primuslaislta taas heti radan jälkeen piristäviä sanoja, ja paperini kun käteen sain en voinut muuta kun hymyillä. Kaksi kasia ja muuten pelkkiä kutosia ja seiskoja. Ensimäinen kerta kun huonoin numero on kutonen, ja siihen jos johonkin olen erittäin tyytyväinen. Prosentit paranivat entisestään, 68,46% ja sillä luokan johtoon. 


Johdossa me pysyttiinkin, ja lopulta napattiinkin meidän toka voitto, maailman paras Foordi! Tänään valkassa tuli mulle ja Foordille vielä toinenkin uutinen, ollaan nimittäin valmentajan mielestä jo tosi lähellä HeA tasoa, että harjotellaan vielä liikkeen säätämistä ja sitä ihan perus ratsastusta jotta saataisiin mahdollisimman paljon joustoa ja liikkuvuutta liikkeisiin. Toivottavasti pääsisin Foordin kanssa sitten ajan koittaessa ratsastamaan A debyyttini, sen kanssa kun on vaan niin kivaa! 

Niin huippu tyyppi

2 kommenttia:

  1. Onnea hyvästä suorituksesta ja voitosta, ootte Foordin kanssa ihan Super pari! :)

    VastaaPoista