.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

31.5.2016

SYÖTTELYÄ JA KANKITREENIÄ


Nyt voi viimeinkin todeta, että kesä todellakin on tullut. Primuksella se tuo mukanaan myös hevosten syöttelyä, ja maanantaina päästiin ekaa kertaa ulos niin tekemään. Pari hetkeä tuli myös ikuistettua, ja saatiin jälleen kivoja kuvia :)Myös kauden vika normitunti ratsastettiin maanantaina, tällä kertaa kylläkin eri hevosella. Odotin näkeväni listassa taas Foordin mutta lopulta löysinkin itseni pitkästä aikaa Ibin selästä, joka näyttäytyi tosi kivaksi vaihteluksi. Päästiin myös ekaa kertaa junnutunnilla menemään kangilla Primuksella! 

Ibistä vielä sen verran, että vain kerran aikaisemmin olen ruunalla päässyt hyppäämään ja pari kertaa myös kävellyttämään Ibin olleessa saikulla, eli aika uusi tuttavuus oli kyseessä. Heti alkuun sain olla tosi tarkkana koko rungon suoruudesta ja omilla tarpeeksi vaativillä avuilla. Kangilla meno ei sinäänsä ollut mitään uutta, mutta ainahan niillä on kiva päästä sillon tällön menemään!

Ibi oli tosi mukava ja reipas, jopa niin reipas että välillä meinattiin jäädä paikoilleen junnaamaan. Eteenkin laukka oli turhan reipasta, mutta ravissa välillä super pätkää. Loppuun löytyi kuitenkin yhteinen sävel, ja siihen oli hyvä lopettaa. Jessilläkin pääsin menemään viime viikolla, ja tuli taas koettua aivan uusia puolia koko ponista. Torstain sateen vuoksi ei tullut kuvia, mutta päästiin kuitenkin ongelmitta menemään kentällä väistelemällä suurimpia lätäköitä. Primuksella ollaan juuri käyty läpi paljon istuntaa, joten yritin keskittyä siihen erityisesti tekemällä ihan helppoja perusjuttuja. Kova sade ja ruuhkainen kenttä taisivat hieman häiritä ponia, mutta pääsääntöisesti tosi mukavaa pätkää. 

Perjantaina Lumikki suostui tulemaan mukaan, ja jatkettiin jälleen samoissa merkeissä. Tällä kertaa jo paljon tasaisemmin ja luottavaisemmin, hieno poni! Monen monet siirtymiset palkitsivat, ja lopulta Jessi oli parempi kun koskaan ajemmilla kerroilla. Kunnollista perusratsastusta lähdettiin hakemaan, ja sitä samaa joustavuutta askeleisiin mitä myös Foordin kanssa parhaimmillaan harjoitellaan. Keskityin paljon myös lantion mukautumiseen, joka mulle on jo pitkään ollut haastavaa. Samoin myös lantion suoruutta harjoiteltiin, miten vaikeaa se onkaan istua kunnolla istuinluiden päällä. 

Ponia syötellessä vielä parit kuvat, ja Jessiltä jatkettiin matkaa vielä primukselle katsomaan kisoja, eli ei mikään hullumpi päivä siis taaskaan ;)


6 kommenttia:

 1. Onko Jessi sun vuokraponi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, pari kertaa olen vaan päässyt kyytiin :)

   Poista
 2. Hoidatko Foordia? Ihanat kuvat ja Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä hoidan vaan Ekkua :) Kiitos paljon!

   Poista