.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

21.6.2016

ETTÄ MÄ TYKKÄÄN


Sunnuntaina oli vuorossa aikainen herätys. Traikku seisoi valmiiksi omalla pihalla, ja kamat olivat valmiiksi pakattuna. Talliin saavuttua ponille letit, vielä viimeinen tarkistus että kaikki varmasti oli mukana, jonka jälkeen Jesu koppiin ja kohti Nurmijärveä! Matka sujui ongelmitta, ja sääkin kääntyi vähitellen parempaan päin. 

Yhdellä kunnollisella treenillä, sekä yhteensä viiden kerran jälkeen ponin selässä tuli mahdollisuus päästä kisoihin, ja tottakai se otettiin vastaan! Tavoitteet olivat yli 60% molemmista radoista, jotka tällä kertaa olivat he c E.B special sekä tuttu ja turvallinen B:3. Hyvillä fiiliksillä lähdettiin, kuitenkin pienen jännityksen kera siitä miten kaikki sujuisi. Onneksi oli maailman parhaat apurit mukana, jotka auttoivat tilanteessa kuin tilanteessa.  


Verkassa Jessi oli hyvä, ja päästiin suhteellisen varmoin fiiliksin odottamaan vuoroamme kentälle. Siellä syntyi kuitenkin uusi haaste, nimittäin kovan sateen jälkeiset vesilätäköt jotka valtasivat suuren osan kentästä. Yhden ratsukon ajan yritin parhaani mukaan totuttaa Jessiä uuteen tilanteeseen, mutta ennen pitkään löydettiin itsemme jo radalta, eikä poni vieläkään ollut kovin vakuuttunut niiden ylittämisestä. Lähtömerkin jälkeen oli pakko toivoa parasta, ryhdistäytyä ja lyödä kaikki kortit pöytään siinä toivossa että lopputulos ei olisikaan ihan niin paha. 
Radan jälkeen tuntui siltä, että me ei päästy näyttämään parastamme. Pätkittäin Jessi oli tosi hyvä, ja paperissa luki jopa kasi, mutta samaan aikaan myös ensimmäinen ykköseni siitä kun vasen laukka ei noussut ajoissa. Tuomaritornikin oli pelottava, eikä me löydetty sitä tasaisuutta suorittamiseen. Kenttä oli myös sen verran lätsläts, mikä vaikeutti ratsastamista aika paljon. Lepsulla arvostelulla saatiin kuitenkin 62,143%, joka vastasi tavoitetta. 


B:n verkkaan lähdettiin entistä vahvemmin, eikä minkäänlainen luovuttaminen käynyt mielessäkään. Verkka sujui vielä aikaisempaa paremmin, ja Jessi oli täysillä mukana hommassa. Radalle lähdettiin itsevarmana, ja siinä me onnistuttiin. 

Lähes koko ohjelman aikana oli fiilis että poni oli mukana, eikä lätäkötkään tuottanut enään sen suurempia ongelmia. Jessi kulki rentona, ja rata oli paljon harmoonisempi kuin c. 
Radan jälkeen olin tyytyväinen, vaikka saatiinkin eri tuomarilta vain 62,727%. Prosentit eivät kovassa seurassa sijoitukseen riittänyt, mutta se ei fiilistä haitannut. Jessi käyttäytyi hyvin, ja koko hommassa oli sitä tekemisen iloa. Oli kaikin puolin onnistunut reissu, että mä vaan tykkään kilpailemisesta!
2 kommenttia:

 1. Miten pääsit kisaa Jessillä vaikka se ei ole sun vuokraponi?
  Kiva postaus ja hienosti meet Jessillä ja onnittelut tavoitteeseen pääsystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuli vain puheeksi omistajan kanssa, ja päätettiin toteuttaa :)

   Poista