.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

10.6.2016

PIENI PUNAINEN


Torstaina suunnattiin Lumikin kanssa Wiknerille, jossa meitä odotti pienen pieni Mikki-poni. Joidenkin mutkien kautta, (mm. 7km kävelyn ja junilla matkustamisen jälkeen unohtuneen kameran perään) pääsin vihdoinkin ponin selkään ja suunnattiin maastojen kautta kohti kenttää. 

Alku oli melko haastava, mutta pikku-hiljaa alkoi poni vähitellen antamaan periksi. Pysyttelin paljon ympyrällä tehden siirtymisiä, jotka onnistuivat hieman vaihdellen. Pätkittäin Mikki oli oikein hyvä, mutta sen pieni koko aiheutti jonkun verran hankaluuksia. Käyntien jälkeen jatkettiin samoilla tehtävillä, ja Mikki tuntui jo paljon paremmalta. Laukkakin pyöri jo ihan kivasti, joka on välillä ollut hieman haastava. Vieläkin Mikki oli aika epätasainen, mutta tilanteeseen nähden ihan ymmärrettävää. 

Lumikki antoi aina välillä neuvoja, ja yritin itse keskittyä istuntaani vaikka alla olikin astetta liian pieni poni. Mikki tuntui lopulta sen verran hyvältä että lopetettiin siihen hyvään fiilikseen. Loppuverkan jälkeen suunnattiin vielä ottamaan parit kuvat maastoon, jonka jälkeen poni pääsi takaisin talliin syömään.
Tulipa taas kuvapainotteinen postaus, kysymyspostauksen vastaukset ovat kuitenkin tulossa, ja nyt onkin viimeinen tilaisuus vielä kysyä! Primuksen kisoistakin on tulossa postaus, jossa tuli taas kerran viimetingan hevosmuutoksia. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin!

Onhan se kyllä söpö 

4 kommenttia:

 1. Ratsastat super hyvin, ja kivoja kuvia! Liityin lukijaks, liity ihmeessä siäki mun blogin lukijaks jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Käyn kurkkaamassa sun blogiin :)

   Poista
  2. vuokraatko Mikkiä?

   Poista
  3. Joo, vuokrasin Mikkiä kesä-elokuun :)

   Poista