.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

14.6.2016

VANHAN TUTUN KANSSA RADALLE


Ei mennyt taaskaan ihan suunnitelmien mukaisesti, kun keskiviikon lähtölistoissa ei lukenutkaan omaa nimeä. Oli sattunut unohdus, ja Foordi oli jaettu jo kahdelle ratsastajalle. Tällä kertaa kyllä kieltämättä harmitti. Ei siinä taaskaan muu auttanut kun varahepan keksiminen, ja vanha tuttu Ekku oli onnekseni vielä vapaana. Tieto vahvistui päivää ennen kisoja, joten jäi siinä myös treenit treenaamatta. Mikäs siinä, neljän kuukauden tauon jälkeen suoraan radalle, onneksi oli Ekku!

Mun ainoa suuri tavoite oli, että Ekku ei hyytyisi radalla. Se mua myös eniten jännitti, koska se oli aikoinaan ollut meidän suurin ongelma radalla. Verkkaan menneessä oli luotettava siihen, että kyllä me osataan, mutta se oli helpommin sanottu kun tehty.

Kuitenkin kun selkään pääsin, muistin taas selvästi miksi mä Ekusta niin tykkään. Se oli ihan oma itsensä, juuri semmoinen minkälainen mä myös muistin sen olevan. Se jos jokin rauhotti mun mielen, ja pääsin keskittymään kunnolla verkkaan. Verkka sujui hyvin, ja suunnattiin luottavaisin fiiliksin radalle.


Maneesissa päästiin vielä hetken menemään, ja mua kehotettiin säästämään hyvää ravia radalle. Ekku oli hyvin pohkeen edessä vaikka mulla ei raippaa ollutkaan, ja heppa tuntui muutenkin hyvältä. 

Radalla Ekku oli ehkä paremman tuntuinen kun koskaan ennen radan aikana, ja sain enemminkin jopa pidätellä sitä. Se ei kuitenkaan juossut alta, ja mä pääsin itse fiilistelemään myös radan aikana. Vähän se tahditti ravissa, joka on uus juttu, mutta se ei mua tällä kertaa haitannut. Laukka sujui tuttuun tapaan hyvin, ja saatiin jopa kasi yhdestä laukkavoltista! Pitkästä aikaa ratsastin hymyillen lopputervehdykseen, olin vaan niin tyytyväinen Ekkuun!

Ulkona kävellessä päätin että oli se sijoitus lopulta mikä tahansa, oon itse tyytyväinen suoritukseen, koska se ylitti kaikki mun odotukset. Ekku tuntui Foordin jälkeen niin ihanan helppo säädettävältä, samaa fiilistä siis mukaan Foordin kanssa radoille!

Prossia tuli 65,909, jotka riittivät lopulta viidenteen sijaan. Lopulta sijoututtiin vielä kaikki yhdessä Valerian ja Lumikin kanssa, ei mikään hullumpi päätös tälle kaudelle! Ekku on vaan jotain niin ihanaa! 

Niin 

2 kommenttia:

 1. Moikka! Sul on kiva blogi ja ihania kuvia
  Millä tallilla Tuuker asustelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Inkoossa yksityistallilla :)

   Poista