.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

12.6.2016

VASTAUKSET KYSYMYKSIIN


Paras poni jolla olet ratsastanut? (Ei primukselt) - Tuuker. 
Paras hevonen jolla olet ratsastanut? (Ei primukselt) - Einolan Rosa tuli ekana mieleen, viime kesän uusi hevosrakkaus!
Paras poni ja hevonen primukselt? - Poni varmaan Willy, ja hevonen tällä hetkellä Foordi.
Kolme hyvää puolta liikutusponistasi? - Tuuker on osaava, seurallinen ja siitä on tullut niin tärkeä kaikkien vuosien aikana.
Minkälainen Jessi on? - Herkkä, seurallinen ja todella symppis poni!
Vuokraatko/aloitatko Jessin Vuokraamisen? - En vuokraa Jessiä. 
Aijotko tehdä blogiin sivuja? - Joo, on ollut tarkoitus tehdä jo pitkään, en vaan ole saanut aikaseksi... Hups :D
3 huonoa ja hyvää puolta Ekusta? - Hyviä puolia ehdottomasti Ekun ratsastettavuus, seurallisuus ja opettavaisuus. Huonoja radalla helposti hyytyminen ja hoitaessa rajoja kokeileva, muita en oikein keksi.
Paras talent tunti? - Meidän kaikki valkat on hyviä. 
Milloin aloitit ratsastamisen? - Vuonna 2010.
Onko milloinkaan ollut hetkeä jolloin olisit halunnut lopettaa ratastuksen? - Joskus ollaan ehkä kavereiden kesken heitetty läppää että vois hanskat heittää jo tiskiin, mutta tosissani en ole.  
Miten ajaitus tämän blogin pitämiseen syntyi? - Olen jo pitkään lukenut muiden blogeja, joten ajatus syntyi varmaan siitä. 
Parhaat kaverit? - Lumikki ja Johanna. 
Parhaat kaverit primukselta? - Kaikki tallikaverit joiden kanssa tulee vietettyä aikaa. Miksi juuri kouluratsastus? - Kouluratsastukseen päädyin vähän sattumalta Tuukerin ansiosta, en kuitenkaan ole valinnut yhtä lajia, olen vaan kilpaillut lähiaikoina enemmän koulua! 
Parhaat hevosmuistosi? - Kaikki ulkopuoliset kisat- ja kisat ylipäätään, sekä kaikki hetket Tuukerin kanssa jotka näin neljän vuoden aikana ovat ehtineet kertyä. Myös kaikki muistot Primukselta menneen vuoden aikana. Myös kaikki leirit sun muut. 
Mikä on uhkarohkeinta ja nolointa mitä olet tehnyt hevosten kanssa? - Uhkarohkeinta mitä nyt lähiaikoina on sattunut on ehkä kun hetki sitten suunnattiin Johannan kanssa Poriin estekisoihin, ja lähdettiin ihan vieraitten hevosten kanssa radalle! :D Itse en saanut aikaseksi kirjoittaa siitä postausta, mutta Johannan postauksen voi käydä lukemassa täältä. Jotain hirveän noloa ei varmaan ole sattunut, ainakaan mitään ei painu juuri nyt mieleen
Meidän hurjat kisahepat!
Unelmien koulu hevonen? - Joku Valegron tyyppinen!
Kuinka monta kertaa olet sijoittunut? - Tallessa mulla on 16 ruusuketta, jotka ovat kertyneet viimeisten kolmen vuoden aikana. Toivonmukaan pääsisin nyt tulevaisuudessa kisaamaan enemmän!
Ykkös haaveesi pienenä? - Varmaan se oma heppa.
Kellä kaikilla hevosilla olet ratsatanut primuksella? -Kaikilla poneilla, Lillyllä, Eetulla, Belliksellä, Hartsalla, Ligerolla, Tinolla, Veikolla, Lassilla, Caranalla, Saulilla, Ibillä, Davidilla, Kamulla, Veksillä, Leolla, Discuksella, Tarmolla, Esalla, Ekulla, Foordilla, Patella, Konstalla, Akulla, Cartinilla, Ladyllä, Boriksella ja Mimmillä. 
Ketä haluaisit kokeilla? - Iiroa ja Hiskiä olis kiva kokeilla!
Menetkö tänä kesänä leirille? - En mene. 
Kuinka monesti viikossa ratsatat? - Riippuu tosi paljon viikosta, mutta tällä hetkellä keskimäärin noin 6-8 kertaa viikossa. 
Haluaisitko oman hevosen? - Tulevaisuudessa kyllä, tällä hetkellä en. 
Hevoset vs ponit? - Ratsastustuksen kannalta mun on vähitellen järkevämpi mennä hevosilla, mutta ei niitä kuitenkaan voi verrata!Tavoitteet ensi kaudelle? - Siirtyä heA tasolle sekä käydä jotkut estekisatkin. 
Onko sinulla ollut tätä ennen blogia? - On!
Mitä haluasit parantaa bloggaamisessa? - Kokonaisuutta ja postaustahtia.
Onko ollut kivaa pitää blogia? - On, varsinkin kun on saanut kivoja kuvia!
Mitä objektiiveja käytät kuvatessasi? - Tällä hetkellä canonin 70-200mm f4 USM L, mutta olen vähitellen säästämässä uuteen.
Minkä kameran omistat? - Canon EOS 5D.
Lempi kouluratsastusliike? - Osaavalla hevosella varmaan laukanvaihdot.
Aijotko kisata esteillä? - Joo, en varmaan primuksella mutta muualla ehdottomasti!
Lempi heppa esteillä? - Primukselta Ibi ja Discus!
Pahin tippuminen? - En onneksi ole tippunut sen pahemmin, mutta kerran olen tullut alas jonka seurauksena lievä aivotärähdys. Ei siinä sen kummempaa tapahtunut, mentiin hepan kanssa eri suuntiin esteen jälkeen :D
Kuinka monta kertaa olet tippunut? - En ole laskenut, Primuksella ainakin vaan kerran.
Kuinka kauan olet ratsastanut? - Vuodesta 2010 lähtien.
Tallit joilla olet ratsastanut? - Suomessa Peikillä ja Primuksella.
Kuvaile itseäsi 3 adjektiivilla? - Määrätietoinen, kärsimätön ja kannustava.
Eniten käytetty sana? - En tiedä :D
Oletko kisannut koskaan esteillä? - Joo, paljonkin. Nykyään paljon vähemmän, viimeksi toukokuussa Porissa!


Kiitos kaikille kysymyksien lähettäneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti