.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

13.7.2016

PÄÄTÖKSIÄ ON TEHTY


Pitkästä aikaa tänne bloginkin puolelle hieman päivittelyä, sillä viime postauksesta onkin tapahtunut vaikka ja mitä. Paljon ajatuksia ja tunteita, välillä turhautumisia ja jopa ahdistusta, mutta tässä sitä nyt kuitenkin vielä seistään, selvät tavoitteet ja haasteet edessä. Niistä kuitenkin hieman myöhemmin postauksessa.

Poninkin kanssa tuli 4 vuotta täyteen!
Heinäkuun alussa oli Primuksen mestaruuskilpailut, jossa päästiin menemään kaksikin luokkaa. Foordin kanssa päästiin treenaamaan yhteensä kolme kertaa ennen kisoja, joista eka kerta oli aivan mielettömän hyviä, kun taas loput kaksi aika vaivalloisia. Suht hyvin fiiliksin kuitenkin kisoihin, ja kyllä muuten kannatti mennä!

Niin sanottuna verkkaluokkana päästiin menemään ryhmäratsastusluokka, josta viimeksi saatin kaikkien aikojen ennätysprossat. Ihan samaa fiilistä ei tällä kertaa radalla saatu, mutta lopputulos oli kuitenkin 73,67% sekä 3./24! Hyvillä fiiliksillä siis päivän pääluokkaan, eli junnumestaruuteen.

Junnumestaruudessa luokkana toimi HeB:3, joka oli jo varsin tuttu rata. Paineita oli tietty normaalia enemmän, sillä tottakai sitä halusi onnistua kun kerrankin pääsisi edes hieman isompiin kisoihin Foordin kanssa. 

Verkka alkoi mitä mahtavammalla tavalla, kun F pariin otteeseen päätti sanoa heipat ja lähteä. Ehti siinä pieni huoli jo syntyä, mutta kaikki kääntyi kuitenkin parempaan päin kun yhdessä valmentajan kanssa saatiin tosi hienoa ravia esille Foordista. Maneesissakin ehdin heken vielä verkkailla ennen radalle siirtymistä.

Rata ei ollut mikään meidän parhaista, mutta Foordi oli kuitenkin tuomareiden mieleen.  Prosentteja irtosi 67,16%. Lopulta oltiin 2./22 alle prosentin erolla voittajasta! Espoon välisten mestaruuskilpailujen lopputulos siis meidän osalta junnumestaruus hopeaa! Lopulta napattiin Primuksen kanssa myös joukkuemestaruus kultakin! 


Sitten vielä muihin asioihin. Kesän aikana on tullut pähkäiltyiä päätä puhki, ja viimeinkin tuntuu se oikea päätös olevan edessä. Ajatuskin siitä tuntuu edelleen todella etäiseltä, sillä en vielä pitkään aikaan olisi kuvitellut sen olevan ajankohtaista mun osalta! Ainakin itselleni suuria muutoksia on siis edessä vuoden vaihteessa, infoan toki täälläkin jos ja kun kaikki palaset saadaan kohdilleen.

Menneiden viikkojen aikana olen myös löytänyt itseäni paremmin, ja vahvistunut persoonana. Olen tähän menneessä aina välittänyt kovasti muiden mietteistä ja mielipiteistä mua kohtaan, ja vaikka en sitä niin vahvasti aina ole näyttänytkään, niin on se aina ollut takaraivossa pyörimässä.  Se on kuitenkin tullut enemmän kun selväksi, että kaikkia ei aina vaan voi miellyttää. Ehkä mussa hienosti muotoiltuna sitä mätää ;) onkin, mutta itseäni tässä ihmetyttää eniten se, kuinka paljon energiaa jollain on pistää muiden ihmisten tuomitsimiseen, loppujen lopuksi tietämättä yhtään mitään koko asiasta. Muiden kautta on toki aina helppo tuomita, mutta siinä saakin ihan itse päätellä mikä on totta- ja mikä ei.

Ettei tästä nyt aivan liian vakava loppu tulisi, on paljon kivoja juttuja edessä, joten toivottavasti myös enemmän postauksia!

2 kommenttia:

 1. Huhhuj mitkä prosentit! Vautsi, oot kyllä lahjakas ! ❤

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentistasi! <3

   Poista