.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

8.8.2016

KESÄN PONIKUULUMISET


Lähes kuukauden hiljaisuuden jälkeen onkin jo aika kertoa taas kuulumisia tännekkin. Vaikka blogi onkin ollut hiljasella, on kuitenkin tullut ratsastettua ahkerasti lähes päivittäin useita hevosia päivässä, parhaimmillaan jopa 20 tuntia viikossa! Kuvia onkin siitä syystä kertynyt jonkun verran, tähän postaukseen kuitenkin vaan Jessi-ponin kuulumisia Mikin olleessa lomalla ja muiden hevosten kuvien puutteen vuoksi. 


Jessin kanssa ollaan heinäkuun aikana treenailtu pelkästään itsenäisesti valmentajan olleessa lomalla, mutta ensi torstaille on onneksi asiaan tulossa muutos ja päästään taas osaavan silmän alle. Tarkoitus on valmentautua mahdollisimman paljon ja säännöllisesti, ja sopivaa valmennuskuviota ollaankin parhaan mukaan kehittämässä.

Ollaan itsenäisesti harjoteltu paljon perusasioita, kuten siirtymisiä ja pysähdyksiä, mutta myös vastalaukkoja ja ylipäätään tasapainon kehittämistä. Pohkeenväistöjäkin ollaan hieman treenailtu, vaikka ne ovatkin vielä aika haastavia. Myös ponin muotoon ollaan keskitytty, joka helposti painuu liian syvälle. Ei se helppoa oo, mutta jatketaan harjottelua.


Käytiin myös 21.7 Hyvinkäällä 1-tason kisoissa, jossa luokkana tuttu B:3. Kaiken kaikkiaan tosi onnistuneet kisat, ja napattiinkin 5. sija mukaan kotiin! Prosentteja 64,318, joka vastasi mielestäni ihan hyvin suoritusta, joka oli rikkeetön vaikka olisinkin halunnut Jessin nenää hieman eteenpäin. Tosi positiivista oli kuitenkin se, että poni oli rento lähes koko radan läpi eikä kyttäillyt mitään.
Lopuksi vielä kuvia normi treenistä, jotka sujuivat ihan kivasti. Varsinkin laukka on parantunut paljon, joka on ennen ollut mun huomattavasti heikoin askellaji ratsastaa. Vieläkin on hurjasti opittavaa, mutta kivaa tää on!


Tässä kuussa kisoja kertyy Jessin kanssa kolme, ja pääsen starttaamaan ekat aluekisanikin! Myös Primuksella on syyskausi alotettu, siitä kuitenkin postausta myöhemmin. Lauantaina selviää myös uudet valkkahevoset, ja todellakin toivon että onni olisi tällä kertaa puolellani ;)

Vauhtiponi!

16 kommenttia:

 1. Oi että, sulla on niin ihana istunta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos paljon, kiva että edes jonkun silmään näyttää hyvältä! :)

   Poista
 2. Eiks jessi oo vähän turhan pieni sulle... Tai ainaki kuvista näyttää et aika pieni mutta kiva postaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kieltämättä vähän, mutta painon puolesta voin sillä hyvin vielä mennä. Kyllä mä pääsääntöisesti hevosia onneksi ratsastan, niin pari kertaa viikossa ponilla ratsastaminen ei ole haitaksi. Kiitos! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja sulla on muutenkin tosi kivan oloinen blogi!

  annijahenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia�� Vuokraatko Jessia kun niin aktiivisesti ratsastat sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista kiitokset Lumikille! Ja jep, olen siitä aika epäselvästi blogissa kertonut kun asiat ovat muutenkin edenneet aika hitaasti, mutta olen siis vuokrannut Jessiä heinäkuusta eteepäin! :)

   Poista
 5. Ratsastatko enään Tuukeria? Ihana postaus ja ihanat kuvat

  VastaaPoista
 6. Aijotko käydä Koulukisoja primuksella Jessin kanssa? Onnea 5 sijasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin, mielummin keskityn pelkkään yhteen hevoseen kerralla :) Kiitos!

   Poista
 7. Voitko tehä selventävän postauksen näistä et ketä niiku vuokraat/liikutat jne. Onnittelut sijoituksesta! Ja meet hyvin Jessillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin, ymmärrän että voi olla vaikeaa pysyä kartalla. Kiitos!

   Poista