.someico-top img { -moz-transition: all 0.8s ease; -webkit-transition: all 0.8s; -o-transition: all 0.8s; -ms-transition: all 0.8s; transition: all 0.8s; } .someico-top img:hover { top: -5px; opacity: 0.5; } -->

31.8.2016

VIIMEISTÄ KERTAA


Viime torstaina suunnattiin Lumikin kanssa viimeistä kertaa Wiknerille, tällä kertaa haikeimmin fiiliksin. Mikki-poni, jota olen nytten kesäkuusta saakka vuokrannut on valitettavasti tullut kesän aikana mulle entistä pienemmäksi, jonka syystä nähtiin omistajan kanssa parhaimpana vaihtoehtona että siirtyisin Mikistä eteenpäin. Vaikka mä hyvin sillä pystyisinkin, ja mielelläni vielä maastoilisinkin, ei tässä harrastuksessa vaan ole varaa kaikkeen, ainakaan mun tilanteessa, jonka syystä jostain oli pakko karsia. Tällä hetkellä haluan ratsastukseta enemmän irti, kun mitä pelkällä maastoilulla on annettavana.  

Suunnattiin kuitenkin vikan kerran kunniaksi sänkkärille, ja virtaa ponilta ainakin löytyi! Parin päivän vaparit näyttäityivät hyvinkin selvästi alussaa, ja siinä sitä alkuun oltiinkin enemmän ilmassa kun maassa, mutta kunhan saatiin vähän energiaa purettua alkoi ponikin keskittymään paremmin itse työntekoon. Välillä Mikki väläytteli ihan super mageita pätkiä, eikä selässä voinut muuta kun fiilistellä. Ponit on kyllä vaan niin omaa luokkaansa, jonka takia on ihanaa välillä päästä poniratsastajan rooliin, hevosten kanssa kun kaikki tuuppaa helposti mennä niin totiseksi :D
Kuvia taitaa tähän postaukseen tulla vähän liiankin paljon, mutta niitä kun ei raaski poiskaan karisa. Itseäni piristää kehitys ponin liikkumisessa näinkin lyhyessä ajassa, Mikkikin vaikutti tyytyväiseltä kun pääsi kunnolla päästelemään!

Loppuun oli pakko vielä kokeilla ponia ilman satulaakin, ja oli kyllä niin hauskaa! Mikki on jo luonteeltaan niin luotettava ja fiksu, ja hyvin se käyttäytyi myös näinkin. Ihana poni!


Täysii!

Ikävä tulee 
Mikin kaltaiset ponit ovat vaan niin harvassa, eikä vastaan ole tullutkaan vielä kun alle kourallinen. Mä joka vielä vannoin etten lyhyessä ajassa keneenkään ehdi kiintyä, olin taas kerran väärässä. Vaikka ratsastaessa välillä olikin tosi hankalaa, ei mikään korvaa ponin luonnetta ja persoonallisuutta. Hänen sydän on täyttä kultaa!

Vera & Mikki 19.05.2016 - 25.08.2016 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!
  Todella harmi, että jouduit tuon ihanan ponin kanssa yhteistyön lopettamaan, mutta valitettavasti sille pituudelleen ei kyllä mitään voi :'( Itsekin olen joutunut luopumaan viime kevään puolella shettisratsastajan roolista ja siinä sitten sydän särkyi, kun tajusi, ettei enää voi mennä kovin usein sillä suurimmalla rakkaudella. Menin sitten jonkin aikaa vähän satunnaisesti muilla hepoilla, mutta 21.8.16 uusi sivu elämässäni kääntyi ja sille sivulle astui uusi, rakas kisaratsuni, unelmieni yksisarvinen :3
  Kaikkea tsemppiä sulle! :)

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, että sulla järjesty asiat noin hyvin! Kiitos taas ihanasta kommentista <3

   Poista
 2. Älyttömän ihania kuvia ! Harmi kun jouduit lopettamaan Mikin vuokrauksen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan, että Mikille löytyy uusi pienempi ratsastaja tilalle, huippu poni kyseessä :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Harmi kuinka jouduit luopumaan noin upean oloisesta ponista, mutta aina kun toinen ovi sulkeutuu aukeaa toinen. Noin taitavalle ratsastajalle löytyy varmasti joku uusi hevosystävä, itse ottaisin ilomielin omalle hevoselleni noin taitavan ratsastajan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanasti sanottu, kiitos! <3

   Poista
 4. Kuinka pitkä oot?

  VastaaPoista
 5. Ompas sulla kivan näköinen istunta! Ihania nämä kaikki kuvat! Toivottavasti sun kohdalla pitää paikkansa sanonta "kun toinen ovi sulkeutuu, toinen aukea"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Toivotaan parasta!

   Poista